Wij zijn Cony en Peter en onze grootste hobby is zo veel mogelijk tijd doorbrengen met onze huisdieren.  Wij zijn dagelijks op wandel met onze 2 honden, maar ook onze vogels, konijnen en kat krijgen hun dagelijkse portie aandacht en verzorging.

Wanneer we op vakantie gaan is er 1 constante: de honden gaan altijd mee !  We zorgen er steeds voor dat we in een bosrijke omgeving vertoeven zodat we uren samen kunnen wandelen en ravotten.

Zoals vele hondeneigenaren weten, is het best mogelijk om leuke plaatsen te vinden waar honden toegelaten zijn maar is het heel wat moeilijker om écht welkom te zijn met honden.  Dit wordt nog een grotere uitdaging wanneer we het hebben over honden van een groter formaat en over meerdere honden.

Vandaar is het idee ontstaan om ons vakantiehuis, gelegen in een prachtige omgeving met enorme vijver, te verhuren en er voor te zorgen dat baas en hond een fantastische vakantie, met het nodige comfort, kunnen beleven.  Natuurlijk zijn mensen zonder honden ook zeer welkom !

Het domein zelf biedt vele mogelijkheden voor natuurliefhebbers, zwemmers en wandelaars maar ook in de nabije omgeving zijn er tal van activiteiten mogelijk die zeker zullen bijdragen tot een onvergetelijke vakantie ...

15.1°C

zondag10°C/18°C
maandag10°C/19°C
dinsdag12°C/22°C
woensdag14°C/24°C
KWeather is powered by Kaleidoscoop
Facebook Image