De woning bestaat uit 2 woongedeelten van elk +/- 150 vierkante meter en beschikt over een ruime buitenparking.  Elk woongedeelte heeft een aparte ingang en is op exact dezelfde manier ingedeeld.  

Er is een ruime inkomhall die uitgeeft op 3 slaapkamers, de badkamer en de leefruimte:

  • Elke slaapkamer heeft een 2-persoonsbed en de grootste slaapkamer heeft nog een extra babybedje.  
  • De badkamer is voorzien van een bad met douchescherm, wastafel, toilet en wasmachine.  
  • In de leefruimte is er een ruime zithoek en eetplaats.  Ook beschikt elke leefkamer over een houtcassette die kan aangemaakt worden op kille avonden en dagen of gewoon voor de gezelligheid.  Er is een TV voorzien met blue ray/DVD speler.  Ook zijn er in elk verblijf een aantal gezelschapsspellen beschikbaar en is er gratis WiFi.
  • De keuken is een aparte plaats verbonden aan de leefruimte en is volledig ingericht, inclusief afwasmachine en diepvriezer (32 liter).
  • Elke privétuin beschikt in de zomer over een tuinset met parasol en barbecue.

Voor de honden hebben we in elk woongedeelte 2 grote manden voorzien (zonder kussens), evenals 1 grote huiskennel (109x71x79) en 1 kleinere huiskennel (80x53x55). Ook zijn er in elke keuken 2 eet- en drinkbakken op staander beschikbaar voor de viervoeters.  Elk gedeelte heeft ook een volledig omheinde privétuin ter beschikking met buitenhok voor de honden die liever buiten slapen.

De vijver is gemeenschappelijk voor beide woningen en onvoldoende omheind om honden zonder toezicht los te laten lopen.  

Voor specifieke beschrijvingen per verblijfplaats gelieve door te gaan naar "Chez Prosjnev" en "Chez Bayron".

Het woongedeelte "Chez Prosjnev" bevindt zich op de eerste verdieping en "Chez Bayron" bevindt zich op het gelijkvloers.  Elk woongedeelte heeft een aparte privé-ingang.

15.1°C

zondag10°C/18°C
maandag10°C/19°C
dinsdag12°C/22°C
woensdag14°C/24°C
KWeather is powered by Kaleidoscoop
Facebook Image