Welkom bij Les Pattes Royales! Lavaux 80

Les Pattes Royales is voor iedereen, maar vooral voor echte hondenliefhebbers.  

Onze vakantiewoning ligt op een domein van 1 hectare, midden in het groen, en is voorzien van een grote, natuurlijke vijver.  Ze biedt alles wat honden-, wandel- en natuurliefhebbers zich maar kunnen wensen. 

Dit gerenoveerd huis is opgesplitst in 2 aparte woningen en elke woning biedt ruim plaats aan 6 personen en hun honden. Ze beschikt over alle comfort. 

Alle honden zijn welkom en elke woning heeft een eigen omheinde privétuin.

De woning bevindt zich in Lavaux. Dit gehucht hoort bij La Roche-en-Ardenne, in de provincie Luxemburg in België, en bevindt zich op een kleine tien kilometer van La Roche. Ze nodigt uit tot wandelen in de uitgestrekte bossen, is gelegen langs een zeer kalme weg en in de zwemvijver is het lekker vertoeven bij warm weer. Alles ademt rust en ontspanning uit.

We hopen u spoedig te mogen verwelkomen en nodigen u alvast uit een kijkje te nemen op de website... .  Voor leuke foto's en filmpjes van onze gasten kunnen jullie ook terecht op onze Facebookpagina.

 

Met vriendelijke groeten,

Cony en Peter 

Prosjnev, Bayron, Nanuz en Beau

 

Contacteer ons via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

!!! NIEUW !!!  

Op zoek naar een origineel geschenk voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid ?  

Denk zeker eens aan een cadeaubon voor een verblijf in dit paradijs !

15.1°C

zondag10°C/18°C
maandag10°C/19°C
dinsdag12°C/22°C
woensdag14°C/24°C
KWeather is powered by Kaleidoscoop
Facebook Image