De vijver is een zeer belangrijk en mooi onderdeel van ons domein.  Het is een vijver met 3 natuurlijke bronnen.  Om het natuurlijk evenwicht te bewaren in de vijver, vragen we om niet te vissen. 

Er kan en mag gezwommen worden in de vijver.  Het minder koude gedeelte van de vijver bevindt zich ongeveer in het midden tussen de trap en de steiger.  Gelieve steeds zeer voorzichtig te zijn en kinderen en honden nooit zonder toezicht te laten zwemmen of spelen in de vijver.

In de winter kunnen bepaalde stukken van de vijver dichtvriezen.  Door de natuurlijke bronnen is de vijver NOOIT veilig en kan het ijs nooit betreden worden door mens noch dier.

Het is ten stelligste aan te raden om 's avonds en 's nachts een lamp te voorzien en extreem voorzichtig te zijn in de buurt van de vijver.  Het is er namelijk behoorlijk donker.

Als u met de rug naar het huis staat bevindt zich links naast de vijver een overstromingsgebied.  Op de weg rond de vijver is er geen enkel probleem, maar als u of uw hond de weg verlaat en het overstromingsgebied betreedt, riskeert u in een zeer moerassig gebied te komen.  Gelieve dit te vermijden.  

15.1°C

zondag10°C/18°C
maandag10°C/19°C
dinsdag12°C/22°C
woensdag14°C/24°C
KWeather is powered by Kaleidoscoop
Facebook Image