Wij vragen u het woongedeelte om 10 u te verlaten op de dag van vertrek.  Dit om ons voldoende tijd te geven om een proper verblijf te verzorgen voor de volgende huurders.

Bij vertrek dient u er voor te zorgen dat alles bezemschoon is.  Dit betekent dat u alles wat u hebt meegebracht voor uw verblijf ook terug meeneemt.  De woning dient vrijgemaakt te zijn van hondenharen en de koelkast en diepvriezer dienen volledig leeg te zijn.

De afwas, inclusief de eetbakken van de honden, dient gedaan te zijn en alles dient terug op zijn plaats in de kasten te staan. Zorg er aub ook voor dat indien jullie de 2 woongedeelten huren de toebehoren in de juiste woongelegenheid geplaatst worden. Ook de oven en de afwasmachine dienen volledig proper achter gelaten te worden.

Bij vertrek vragen wij u de vuilzakken van binnen en buiten te deponeren in de grote, grijze container aan de kant van de straat (of onder de carport) en de open haard en BBQ vrij te maken van assen.  Gelieve geen hete assen in de vuilbak te gooien.

We proberen ook zo bewust mogelijk om te gaan met het milieu en de energie.  Gelieve er dus voor te zorgen dat de verwarming op 5° staat en alle lichten gedoofd zijn.

Gelieve de ramen en deuren goed af te sluiten.

15.1°C

zondag10°C/18°C
maandag10°C/19°C
dinsdag12°C/22°C
woensdag14°C/24°C
KWeather is powered by Kaleidoscoop
Facebook Image