U bent welkom in het woongedeelte vanaf 17u op de dag van aankomst.  Dit om ons voldoende tijd te laten alles netjes voor u klaar te maken.  Mocht er bij aankomst toch iets niet in orde zijn gelieve ons dan onmiddellijk iets te laten weten.  Laat ons ook iets weten mocht er volgens de inventaris, beschikbaar in de woning, iets ontbreken bij aankomst.

Een paar dagen voor het vertrek ontvangt u een toegangscode.  Deze code mag niet gedeeld worden met andere mensen dan deze vermeld in de huurovereenkomst.  De code zal beschikbaar zijn vanaf de dag van aankomst om 17u tot de dag van vertrek om 10u.

Alle bedden zijn uitgerust met matrasbeschermers en beschermhoezen voor de kussens en donsdekens.  Toch vragen wij met aandrang steeds uw lakens mee te brengen en te gebruiken.

Aangezien er tijdens uw verblijf waarschijnlijk ook een gezelschap in het andere woongedeelte verblijft, vragen wij toch rekening te houden met de andere gasten en het lawaai te beperken na 22u en voor 8u. Doch vragen we iedereen verdraagzaam te zijn voor een hondenblaf in het midden van de nacht, zoals enkel hondeneigenaren dat kunnen zijn.

15.1°C

zondag10°C/18°C
maandag10°C/19°C
dinsdag12°C/22°C
woensdag14°C/24°C
KWeather is powered by Kaleidoscoop
Facebook Image