Graag vernemen wij uw mening, want die telt voor ons... Goed of slecht, alles is welkom, want we doen ons uiterste best om uw verblijf zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken...

Subject *
Name *
Email
Content *
Image Verification * Captcha ImageReload Image
   
 

Véronique en Eddy: midweek

Voor de tweede maal verbleven we - samen met de honden - in Les Pattes Royales.  Super gewoon!  Matz, onze draadhaar, heeft zich weer goed uitgeleefd in de vijver.  Dit is voor hem DE vakantie bij uitstek.  De andere honden vonden dit natuurlijk ook - ook al zijn het geen zwemmers :-).

Eindelijk iets gevonden waar het zeer gezellig vertoeven is samen met de honden!

maandag 20 oktober 2014

karine: 28/7 -1/8

Ook wij hebben een fantastische vakantie doorgebracht. De hondjes vonden de vijver super. Wij hebben het al veel vrienden aangeraden en komen zelf zeker ook terug.

Karine en Patrick

zondag 17 augustus 2014

Jenny Huyge: Verblijf Chez Prosnjev 18/7 tot 1/8

Cony, Peter, Nadat mijn Jago besefte in wat voor een 'honds' paradijs hij terrecht gekomen was, wilde hij toch de tweede dag spontaan de trap op en af,- thuis doet ie er ook moeilijk over,-.

Deze locatie is uniek in zijn soort, de landelijkheid, de gemoedelijkheid, de smaakvolle inrichting van de woonéénheid, de attentie bij aankomst voor honden en baasjes, het maakt allemaal dat je je welkom voelt met je viervoeters.

De vijver met de mooie partijen waterlelies is bij hitte een dolle pret om er samen met je hond in te zwemmen en te spelen. Wandelkaarten zijn ter plaatse beschikbaar en er zaten pittige wandelingen tussen zeker als je zo nu en dan een aanwijzing mist ... Wil je er eens alleen op uit, geen nood : je viervoeters kunnen naar hartelust samen ravotten in een zeer goed omheinde privétuin, terwijl je gaat tafelen in Le Moulin du strument, op een boogscheut, een echte aanrader !

Wekelijks is er in Hives, te voet goed bereikbaar, een avondmarktje waar de plaatselijke boeren hun producten aanbieden. De authentieke Ardeense sfeer heeft beslist charme.

Ardennen, I love you !

Een dankbare lik van Bo, Zappa en Jago en vriendelijke groetjes van Annemie, Lisette en Jenny

zaterdag 02 augustus 2014

Sofie en Maarten: Verblijf 22 juli 2013

Hallo,

Van 22 tot en met 25 juli verbleven we in Chez Bayron. Wij en de honden hebben erg genoten van het huis en de omgeving. Laten we zeggen dat de zwemvijver die warme dagen heel populair was :)

Nogmaals bedankt voor de moeite die jullie investeren in bezoekers en om dit fantastische plekje voor mensen met honden op te starten.

Veel succes en nogmaals bedankt!

Maarten, Sofie, One en Loki

woensdag 31 juli 2013

 

Powered by Phoca Guestbook

15.1°C

zondag10°C/18°C
maandag10°C/19°C
dinsdag12°C/22°C
woensdag14°C/24°C
KWeather is powered by Kaleidoscoop
Facebook Image